Home Nacionale

Nacionale

LDK themelon shkollë politike dhe merr disa vendime të tjera

Anëtarët e Lidhjes Demokratike të Kosovës kanë mbajtur sot mbledhje në zyrën qendrore të kësaj partie. Në përputhje me Platformën për reforma dhe riorganizim, të...

PDK paralajmëron protesta për të kundërshtuar Qeverinë Kurti

Partia Demokratike e Kosovës do të përdorë të gjitha mjetet demokratike, përfshirë edhe protestat, për të kundërshtuar Qeverinë Kurti. E gjithë kjo për të...