LAJME

Të fundit nga Rahoveci

Hardh Fest sjell Alban Skenderajn në Rahovec

Këngëtari i njohur shqiptar, Alban Skenderaj do të performojë në Rahovec në kuadër të Festivalit Hardh Fest. Në një njoftim të fundit në faqen zyrtare...

KEDS publikon hartën, kështu do të jenë reduktimet nëpër komuna

Nga sot kanë filluar reduktimet e energjisë elektrike. KEDS thotë se këto kufizime sipas planit të dërguar nga KOSTT, do të vazhdojnë të jenë rreth...

REKLAMA

Reklamo në RahoPress / [email protected]

SPORT

Të fundit nga sporti

NACIONALE

Të fundit nga vendi

KEDS publikon hartën, kështu do të jenë reduktimet nëpër komuna

Nga sot kanë filluar reduktimet e energjisë elektrike. KEDS thotë se këto kufizime sipas planit të dërguar nga KOSTT, do të vazhdojnë të jenë rreth...

Tahiri: Nëse durojmë tash 2 orë, durojmë edhe 12 orë pa rrymë dimrit

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri ka reaguar pas paralajmërimeve për reduktime të energjisë elektrike. Tahiri në llogarinë e...

“Të ndërpriten reduktimet e rrymës, dëmtohen bizneset”

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë shprehet jashtëzakonisht e shqetësuar për vendimin e KEDS-it që të fillojë me reduktimet e energjisë elektrike Kjo dhomë ka...

Të ndryshme

Hardh Fest sjell Alban Skenderajn në Rahovec

Këngëtari i njohur shqiptar, Alban Skenderaj do të performojë në Rahovec në kuadër të Festivalit Hardh Fest. Në një njoftim të fundit në faqen zyrtare...

KEDS publikon hartën, kështu do të jenë reduktimet nëpër komuna

Nga sot kanë filluar reduktimet e energjisë elektrike. KEDS thotë se këto kufizime sipas planit të dërguar nga KOSTT, do të vazhdojnë të jenë rreth...

Tahiri: Nëse durojmë tash 2 orë, durojmë edhe 12 orë pa rrymë dimrit

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri ka reaguar pas paralajmërimeve për reduktime të energjisë elektrike. Tahiri në llogarinë e...

“Të ndërpriten reduktimet e rrymës, dëmtohen bizneset”

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë shprehet jashtëzakonisht e shqetësuar për vendimin e KEDS-it që të fillojë me reduktimet e energjisë elektrike Kjo dhomë ka...

Kulturë