Home Bujqësi

Bujqësi

Dalin pagesat e dyta të subvencioneve për bujqit

Drejtoria e Bujqësisë në Komunën e Rahovecit, ka njoftuar se Ministria e Bujqësisë ka nisur të realizoj pagesat e dyta të subvencioneve për bujqit. Po...

Fermeri nga Krusha tregon se si i kërkuan ryshfet në Ministrinë e Bujqësisë

Mëngjesin e së mërkurës u arrestuan 10 zyrtarë të institucioneve shtetërorë dhe 2 qytetarë nën dyshimin e keqpërdorimit dhe ryshfetit për grante në Ministrinë...

Ministria e Bujqësisë diskriminon Rahovecin, nuk i ndan para për ujitjen e tokave bujqësore

Ministri në detyrë i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa ka nënshkruar marrëveshjen për bashkëfinancimin e projektit “Ndërtimi dhe rehabilitimi i sistemeve të ujitjes...