Vrasje në Prishtinë, i dyshuar babai i viktimës

Mediat raportuan se ka ndodhur një vrasje në Prishtinë, ku një prind ka vrarë djalin e tij në Prishtinë.

Tani Sinjali mëson se i dyshuari është Skënder Krasniqi, afarist nga Prishtina.

Burime të Gazetës Sinjali bëjnë të ditur se i dyshuari pas këtij veprimi, ka thirrë Policinë dhe i ka njoftuar ata lidhur me rastin që ka ndodhur.

Reklama