Viva Fresh e ETC, këto janë përfituesit më të mëdhenj nga ndihmat qeveritare gjatë pandemisë

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murat, ka publikuar 50 bizneset që kanë përfituar nga pakoja prej 60 mijë eurove, ndihmë ndaj bizneseve të prekura nga pandemia.
 

Ministri Murati ka shkruar se, Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve, në frymën e transparencës, po ashtu edhe në zbatim të marrëveshjes financiare ndërkombëtare me Bashkimin Evropian të nënshkruar dhe ratifikuar në Kuvend, publikon listën e 50 bizneseve që përfituan më së shumti nga pako prej 60 milionë eurove, e shpërndarë nga Qeveria e kaluar në tetor të vitit 2020.

Duhet të thuhet po ashtu, se metodë e ngjashme e mbështetjes financiare për bizneset ishte aplikuar po ashtu edhe nga Qeveria Kurti 1.

Më poshtë mund të shihni listën e publikuar nga ministri:

Reklama