Vidhen para e stoli ari në vlerë dhjetëra e mijëra euro në Brestovc

Një person nga fshati Brestovc i Rahovecit ka njoftuar Policinë se persona të panjohur përmes ballkonit kanë depërtuar në katin e shtëpisë së tij dhe kanë vjedhur rreth dymbëdhjetë mijë franga zvicerane, pesëqind euro para te gatshme, gjashtë orë dore si dhe stoli arin në vlerë rreth pesëmbëdhjetë mijë euro.

Rasti është duke u hetuar u hetuar nga Policia e Kosovës.

Në këtë fazë, më shumë detaje nuk janë dhënë.

Reklama