Vidhen 13 mijë franga në një shtëpi në komunën e Rahovecit

Parmbrëmë në fshatin Radoste të Rahovecit, persona të panjohur kanë kryer vjedhje në një shtëpi.

Aankuesi ka deklaruar se në shtëpinë e babait të tij, persona të panjohur, kanë depërtuar me forcë dhe kanë vjedhur 13 mijë franga.

Rasti në Polici është hapur si “vjedhje e rëndë”.

Reklama