Videoja që u shfaqë në palestrën ”Mizaher Isma” para ndeshjes me Prishtinën

KB Rahoveci mban vendin e dytë në Superligën e Kosovës në Basketboll, pas humbjes në ndeshjen e mbrëmshme ndaj Prishtinës, në arenën ”Mizaher Isma”.

Para ndeshjes së mbrëmshe, që doli të jetë finalja për dy skuadrat, Rahovecin e Z Mobile Prishtina, një video e përgatitur nga stafi i klubit u shfaqë në palestër.

Në këtë video u paraqitë një historik i shkurtër i KB Rahoveci që nga vitet e hershme të tij.

”Kjo është video qe u përgadit dhe u transmetua në palestër para ndeshjes së 4-të finale. Një historik i shkurtër i KB Rahoveci qe nga vitet e hershme, foto befasitë e basketbollistëve me familjarët e tyre e deri tek disa momente kryesore të sezonit qe e lam pas”, thuhet në përshkrimin e videos që KB Rahovei ka nxjerrë sot për publikun dhe fansat nga Rahoveci.

Reklama