Rrufeja godet një objekt në Malishevë, shkakton zjarr

Pasditen e sotme ka pasur reshje të mëdha në komunën e Malishevës.

Për shkak të rrufesë atje është djegur edhe një lokal.

Reshje të madha ka pasur edhe në Rahovec, si pasojë ka pasur edhe vërshime si dhe vështirësi në komunikacion.

Stuhitë e fuqishme tani janë në Ferizaj dhe rrethinë dhe po përparojnë drejt disa rajoneve të Maqedonisë së Veriut.

Reklama