Vende të lira pune, kërkohen një farmacist/e dhe dy teknikë të farmacisë në QTX MALL

Barnatorja “Jara Pharmacy” në QTX Mall, në Xërxë, ka shpallur një konkurs për tre vende pune.

Barnatorja kërkon të punësojë një farmacist/e të kualifikuar dhe dy teknikë të farmacisë.

Sipas njoftimit, aplikacionet duhet të dërgohen në [email protected] dhe përmes numrit të telefonit +383 49 50 10 50.

Njoftimi i plotë nga QTX MALL:

Jara Pharmacy KËRKON TË PUNËSOJ:

1 Farmaciste të kualifikuar

  • për të menaxhuar dhe punuar në barnatore në QTX Xërxe, Rahovec.

2 Teknike të Farmacisë

  • për të punuar në barnatore në QTX Xërxe, Rahovec.

Aplikacionet mund t’i dergoni në emailin: [email protected]

Apo kontaktoni direkt në tel: +383 49 50 10 50

#jarapharmacy #qtxmall

Reklama