Vdes një 69 vjeçar nga Kosova në një hotel të Maqedonisë Veriore

Një 69 vjeçar nga Kosova ka humbur jetën derisa po qëndronte në Qendrën Turistike në Mavrovë.

Sipas raportit të policisë pas bisedimeve me familjarët është vërtetuar se ai ka qenë në Mavrovë në korridorin e hotelit.

Personi i ndjerë, sipas njoftimit të policisë, i ka rënë të fikët dhe është shtrirë.<

Me urdhër të Prokurorit trupi i të ndjerit është dërguar për autopsi.

Reklama