U rregullua rruga fushore në pjesën e Sejanit

Drejtoria e Bujqësisë, ka njoftuar se sot ka vazhduar rregullimi i rrugëve fushore.

Sot është punuar në pjesën e Sejanit, ku është bërë zgjerimi, pastrim i i shkurreve dhe shtruarja me zhavorr.

Në njoftim thuhet:

🚧Rregullimi i rrugës fushore në pjesën e Sejanit…!

👉Në këtë rrugë është duke u bërë zgjerimi, pastrimi i shkureve dhe shtruarja me zhavor.

✅Vazhdojmë në rehabilitimin e rrugëve fushore në secilën pjesë të tokave bujqësore.

📍Rahovec, 19 Gusht 2021!

Reklama