Trend pozitiv, rreth 15 mijë qytetarë të vaksinuar në Rahovec

Kryetari Smajl Latifi, bashkë me drejtorin e Shëndetësisë Samir Mustafa, dje kanë vizituar dje QKMF-në e Rahovecit.

Latifi ka thënë se kjo vizitë joformale u zhvilluar me qëllimin që të kuptojë më shumë mbi efikasitetin dhe cilësinë e shërbimeve në procesin e vaksinimit kundër COVID-19.

Latifi ka thënë se deri në datën 2 gusht 2021, janë vaksinuar 14,717 qytetarë.

Gjatë një vizite joformale personelit të QKMF-së në Rahovec, së bashku me drejtorin Samir Mustafa.

U interesova të marr vesh më shumë detaje rreth efikasitetit dhe cilësisë së shërbimeve që jepen dhe ecurisë së procesit të vaksinimit që po vazhdon me vaksinat kundër COVID 19.

Deri 2 gusht janë vaksinuar 14717, e dje vetëm në ndërrimin e parë janë vaksinuar 254 qytetarë.

Për më shumë, shih raportin⬇️

Reklama