Tregu i kafshëve në Prishtinë në kushte të rënda sanitare

Në pazarin e kafshëve në Bardhosh të Prishtinës nuk ka kushte higjieno-sanitare për të funksionuar normalisht ky treg.

Çdo të martë aty bëhet një kasaphanë e vërtetë ku shpezët theren dhe shiten nuk kushte aspak të përshtatshme për një treg normal.

Ndërkohë nga inspektorati i komunës nuk është marrë asnjë masë për këtë gjendje .

Gazeta Blic ju sjell pamjet e mëposhtme  gjatë një dite pune në këtë treg.

Reklama