Themelohet shkolla e futbollit, Dinamo Rahovec

Një tjetër shkollë e futbollit në Rahovec. Me një emër karakteristik, e me një grup simpatik udhëheqësish, SH.F. Dinamo Rahovec synon një organizim të mirëfilltë sportiv dhe përgatitjen e kuadrove për të ardhmen.

Shumë shpejt, shkolla do të vijë me informacione të reja lidhur me fillimin e stërvitjeve.

Reklama