Tha se kishte ndërruar fe, Ridvan Berisha tani bën një tatuazh që konfirmon se është hebre

Gazetari, Ridvan Berisha para disa ditëve deklaroi publikisht se ka ndërruar fe, duke thënë se tash është një hebre.

Madje si publikoi edhe fotografi duke u lutur një një objekt fetar të këtij religjioni.

E tani Berisha ka bërë edhe një tatuazh në të cilin në njërën anë ka vendosur “Yllin e Davidit” ndërsa në anën tjetër shqiponjën, duke i bërë bashkë kështu këto të dyja.

Këtë ai e ka bërë të ditur përmes rrjeteve të tij sociale ku edhe ka publikuar tatuazhin dhe vendin ku e ka bërë atë.

Reklama