Tërmeti lëkundi fort Shqipërinë

Lëkundje tërmeti janë shënuar në Shqipëri.

Tërmeti ishte mjaftueshëm për të ngjallur panik dhe për të rikthyer frikën.

Lëkundjet janë ndjerë në Tiranë, Vlorë, Fier.  Epiqendra e tërmetit ka qenë në Florinë të Greqisë.

Pritet që në vijim të publikohet edhe magnituda dhe epiqendra. Ndërsa sipas të dhënave paraprake, është ndjerë shumë edhe në Greqi dhe vende të tjera të rajonit.

Reklama