Tahiri i AAK lëshon mbledhjen në Komisionin për Legjislacion

Shefit i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, në mbledhjen e Komisionit Parlamentar për Legjislacion ku po diskutohet lidhur me plotësim-ndryshim për Ligjin për Zgjedhje në Republikën e Kosovës ka kërkuar nga deputetët e pozitës që ta ndalin këtë nismë.

“Është mirë me marrë një vendim unanim dhe mos të çohet më tutje. Ky ligj i prek të gjitha partitë politike dhe të hyhet në këtë qasje kaq të keqe për arsye që nuk dihen. Ju kërkoj ta ndalni dhe të mos ecim tutje, sepse ju i keni votat”.

Ai ka lëshuar mbledhjen bashkë me përfaqësuesin e LDK-së dhe PDK-së në këtë Komision.

Reklama