Sqaron zëdhënësi i LDK-së: Nuk ka ndërprerje, negociatat mes VV-së e LDK-së po vazhdojnë

Zëdhënësi i LDK’së, Besion Mustafa, e ka saktësuar deklaratë e tij duke thënë se nuk ka pezullim të diskutimeve. Ai përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, ka sqaruar se bisedimet në mes LDK’së dhe VV’së, po vazhdojnë.

“Nuk ka pezullim të diskutimeve!”, ka shkruar Besian Mustafa.

Tutje, Mustafa tha se diskutimet po vazhdojnë mes grupeve punuese të LDK’së dhe VV’së. Ndërsa diskutimet në nivel politik për bashkëqeverisje LDK-VV vazhdojnë pas certifikimit të rezultateve nga KQZ’ja.

“Po vazhdojnë diskutimet mes grupeve punuese të LDK-së dhe LVV-së për përafrim të programeve tona. Diskutimet në nivel politik për bashkëqeverisjen LDK-LVV vazhdojnë pas certifikimit të rezultateve nga KQZ-ja”, shkroi Mustafa.