Sot përkujtohen dëshmorët e kombit Feim Gashi, Milaim Morina dhe Xhevdet Krasniqi

Me rastin e 21 vjetorit të rënies heroike të heroit të Kosovës, Feim Gashi mbahet tubim përkujtimor me 27 maj 2019 në orën 13:00 në Shtëpinë e Kulturës “Feim Gashi” në Drenoc të Rahovecit.

Gjithashtu po në këtë ditë me rastin e 20-vjetorit të rënies së dëshmorëve të kombit Milaim Morina dhe Xhevdet Krasniqi mbahet tubim përkujtimor në orën 18:00 në Shkollën Fillore të Mesme të Ultë “Rudolf Walther” në fshatin Denjë të Rahovecit.

Reklama