Sot hapet autostrada “Arbën Xhaferi”

Sot mbahet ceremonia e përurimit të autostradës “Arbën Xhaferi”, që lidh Kosovën me Maqedoninë e Veriut.

Ceremonia e përurimit mbahet në Han të Elezit dhe është segmenti prej 20 kilometrash i fundit autostradës.

Në ceremoninë e inaugurimit do të marrin pjesë zyrtarët më të lartë shtetëror të Kosovës, ndërsa janë të ftuar edhe ata nga Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi.

Reklama