Sonte mbahet koncert me emra të njohur të estradës në Rahovec për Ditën Çlirimit

Me rastin e 14 Qershorit, Dita e Çlirimit të Rahovecit, një koncert me këngëtarë të estradës dhe të Rahovecit, do të mbahet sonte nga ora 20:00 në rrugën “Xhevat Kasapi”.

Koncerti i organizuar nga Komuna e Rahovecit, mbledh një mori artistësh, emra të njohur të estradës.

Më poshtë njoftimi nga Komuna e Rahovecit përmes fotografisë zyrtare.