Smajl Latifi betohet si kryetar i Rahovecit, zotohet se do të punojë ndershëm

Smajl Latifi ka dhënë sot betimin si kryetar i Rahovecit për një mandat të ri.

Latifi është zotuar se do të punojë me përgjegjësi dhe nder.

Kryetari i rizgjedhur Latifi shënoi fitore të thellë në balotazhin e 14 nëntorit ndaj kundërkandidatit nga Lëvizja Vetëvendosje.

Reklama