Smajl Latifi bashkë me kryetarin e Deçanit dhe të Junikut vizitojnë Plavën

Kryetari i Rahovecit Smajl Latifi bashkë me kryetarin e Deçanit Bashkim Ramosaj dhe atë të Junikut, Agron Kuqi, kanë vizituar Plavën e Malit të Zi, ku kanë takuar kryetarin e saj, Mirsad Bajraktareviq.

Njoftimin për këtë takim e ka dhënë kryetari i Deçanit Ramosaj.

Ai ka thënë se në këtë takim katër kryetarët janë dakorduar që së bashku të punojnë për zhvillim ekonomik të kësaj pjesë, që tash është më e lehtë për shkak të rrugës që po ndërtohet Deçan-Plavë.

Njoftimi i plotë:

Kënaqësi e veçantë të takonim kryetarin e Plavës z.Mirsad Bajraktareviq, së bashku me Kryetarët z.Smajl Latifi dhe Agron Kuqi.

Në këtë takim u dakorduam që bashk të punojmë në zhvillimin ekonomik të kësaj pjesë, e që tani këtë gjë na bën më të lehtë rruga Deçan-Plavë!

Faleminderit për pritjen Kryetarit Bajraktareviq!

BR

Reklama