Shpend Ahmeti pa punë, thotë se pranon ta komentojë sportin ose ta jap motin

Shpend Ahmeti po bën shaka me veten.

Ish-kryetari i Komunës së Prishtinës e ka postuar një fotografi të tij në Instagram, e shkëputur nga një paraqitje në emisionin Rubikon në Klan Kosova, dhe si mbishkrim ka shkruar:

Bon edhe komentator sporti ose me dhënë motin në qoftë se nuk ka vend për analist. S’po muj me besu që krejt venet nxanë”, ka shkruar Ahmeti, duke bërë shaka me faktin që tani është i papunë, duke e shtuar edhe hashtagun #postpoliticslife (jeta pas politikës).

Reklama