Shpallen nxënësit fitues që do ta përfaqësojnë Rahovecin në Garat Republikane

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Arsimit ka organizuar garën për përzgjedhjen e përfaqësuesve në Garat Republikane.

Drejtoria ka publikuar fituesit e Garës Komunale të Olimpiadës Matematike dhe Garës Komunale të Fizikanëve të Rinj.

“Fituesit e Garës Komunale të Olimpiadës Matematike dhe Garës Komunale të Fizikanëve të Rinj, që do të marrin pjesë në Garat Republikane”, thuhet në njoftim.

Më poshtë gjeni listën me emrat e nxënësve fitues.

 

Reklama