“Rrrush dhe djathë”, poezia e Xhevdet Bajrajt shoqëruar me fotografinë plakut vreshtar

Në dorë mbaj një copë bukë
me ca djathë
dhe një kalavesh rrushi të Rahovecit
që ma përkujtojnë
që ende mund të qaj nga bukuria
“Ca kokrra rrushi të Rahovecit”, Armagedoni, 2019 – Xhevdet Bajraj
Reklama