Regjistrimi për klasët e dhjeta në gjimanzin “Xhelal Hajda – Toni” nis më 24 qershor

Shkolla e Mesme e Lartë – Gjimnazi “Xhelal Hajda – Toni” ka njoftuar se ka nisur regjistrimi i klasëve të dhjeta për vitin shkollor 2019-2020.

Sipas njoftimit të dhënë në faqen e Facebook-ut të shkollës, regjistrimi do të bëhet më 24, 25 dhe 26 qershor 2019.

“SHML-Gjimnazi “Xhelal Hajda- Toni” në Rahovec lajmëron të gjithë të interesuarit se regjistrimi i nxënësve në klasat e dhjeta (X-ta) për vitin shkollor 2019/20,do të bëhet me datat 24,25 dhe 26 qershor 2019. Suksese!”, ka njoftuar gjimanzi në faqen e Facebook-ut.

Reklama