Rahoveci e humbë edhe një betejë, por jo luftën

Ka përfunduar ndeshja e tretë finale ndërmjet KB Rahoveci dhe Z Mobile Prishtina.

Rezultati i ndeshjes në fund ka qenë 106-80 në favor të Prishtinës.

Janë pesë ndeshje që duhet të zhvillohen ndërmjet dy skuadrave për të përcaktuar kampionin e Superligës.

Ndeshja e radhës, e katërta, do të zhvillohet në Rahovec, në palestrën “Mizaher Isma” duke nisur nga ora 20:30. /RahoPress/

Reklama