Qytetari në Prizren e largon shtyllën elektrike me dorë – Video

Një qytetar në Prizren duke dashur të dëshmojë për pasigurinë nga shtyllat elektrike në lagjen e tyre, ka rrezikuar duke e larguar vetë një shtyllë elektrike nga vendi.

Banorët ishin ankuar se po ndihen të pasigurtë dhe të rrezikuar nga kjo shtyllë elektrike.

Andaj një nga ta në një lidhje direkte për Kanal 10 ka dashur të dëshmojë se sa e pasigurtë është kjo shtyllë duke e hequr.

Shikoni videon: 

Reklama