Qazim Rrahmani kërkon nga kryeministri Kurti që ta lirojë nga detyra e zv/ministrit

Qazim Rahmani i emëruar nga kryeministri Albin Kurti, zëvendësministër i Ministrisë së Financave Punës dhe Transfereve, sot ka kërkuar nga Kryeministri, lirimin nga detyra.

“Arsyeja e këtij vendimi është që subjekti im PAI ka parë të arsyeshme që kontributin im të jetë në një pozitë tjetër politike andaj kontributi dhe angazhimi im nuk do të mungoj në të mirë të komunitetit dhe subjektit politik PAI-së”, ka thënë Rrahmani në një shkrim në rrjetin social Facebook.

Reklama