Projekti që do ta bëj të veçantë Rahovecin, ”Grapeland” në hyrje të qytetit – Video

Arkitektët e Rahovecit janë bërë bashkë dhe kanë hartuar një plan interesant për vendin e tyre.

Po thonë se projekti do të jetë pjesë e identitetit të Rahovecit.

Klan Kosova ka përgatitur një kronikë për këtë projekt, të cilën mund ta gjeni më poshtë.

Reklama