Profesori Maxharraj: Ftesa për Ramushin u kurdis, ia prishi planet klanit serbo-rus për ndarjen e Kosovës

Ramush Haradinaj, kryeministër në dorëheqje i Kosovës, sot do të udhëtoj për në Hagë pas ftesës që ka marrë nga Gjykata Speciale e cila e ka ftuar në cilësinë e të dyshuarit.

Ftesa nga Gjykata Speciale po cilësohet si e kurdisur për Ramush Haradinajn nga prof. Dr. Binak Maxharraj.

Maxharraj pohon se, kjo ftesë ka ardhë pasi Haradinaj filloi të ua prish planet klanit ruso sllav për ndarjen e Kosovës, me në krye Thaçin-Vuçiq dhe Edi Ramën.

Lexojeni postimin e plotë:

FTESA E KURDISUR PËR HARADINAJ?!

Më vëmendje i kamë përcjellë të gjitha listat e personave të UÇK që do të thirrën në Hagë. Askund nuk është parë emri i Kryeministrit Ramush HARADINAJ.

Kjo po i bije së Ramush HARADINAJ është në listë tashti së voni. E qartë sepse ky ua prishi planet mafiozëve të klanit ruso-sllav për ndarjen e Kosovës në krye më Thaçin-Vuçiq dhe Edi Rama që për mëntor e kishin miliarderin Amerikan pro serb George Soros i cili ishte mbulesa ideorë për ndarjen e Kosovës.

Plani i tyre vazhdon tashti edhe më lirshëm, nëse nuk u delë si digë përpara populli.

Reklama