Postimi falënderues i Latifit: Me ju në krah, fitoren e kemi të sigurtë

Kryetari i Degës së AAK-së Smajl Latifi ka falënderuar të gjithë qytetarët dhe mbështetësit e AAK-së për ditët e fushatës që kaluan në një energji të mirë dhe pozitive.

Ai ka bërë thirrje që të votohen kandidatët e AAK-së nga Rahovecit dhe Ramush Haradinaj si prijës liste.

Latifi shkruan:

Me ju në krah, fitoren e kemi të sigurtë!

Faleminderit nga zemra secilit qytetar, anëtar, simpatizant, aktivist, vullnetar, struktura të AAK-së e shtabit zgjedhor, që këto ditë nuk na latë vetëm asnjëherë.

Ju jeni forca e frymëzimi ynë për një Kosovë më të mirë. Angazhimi juaj për fitoren e madhe të Aleancës është shtytje dhe detyrë për ne që së bashku të jetësojmë amanetin për një shtet me dinjitet.

Faleminderit shumë!

Dalshim faqebardhë!

#ForcaeKosovës ✅1️⃣3️⃣5️⃣

#RamushHaradinaj✅1️⃣

#FatmirIska ✅2️⃣6️⃣

#BjondinaKleqka ✅4️⃣1️⃣

#MahmutMorina✅8️⃣0️⃣

#BeratDuraku ✅8️⃣1️⃣

SL

Reklama