Po finalizohet ndërtimi i shkollës në Reti

Është në fazën përfundimtare ndërtimi i objektit të ri të shkollës në fshatin Reti, projekt që është investim i Komunës së Rahovecit dhe është udhëhequr nga kryetari Smajl Latifi dhe drejtori i Arsimit Avni Morina.

“Drejt përfundimit objekti i ri shkollës fillore në fshatin Reti. Investim nga komuna e Rahovecit, nën udhëheqjen e kryetarit Smajl Latifi. Të lumtë drejtor Avni Morina!”, ka shkruar drejtori Përparim Krasniqi.

Reklama