Piktori rahovecas i bën një portret Latifit, ia dorëzon në zyrën e tij

Sot Kryetari i Komunës Smajl Latifi ka pritur në zyrën e tij për një vizitë piktorin nga Rahoveci, Defrim Jupën.

Latifi shkruan se Jupën e ka takuar edhe disa herë nëpër ekspozitat e tij. Ai sot i ka dorëzuar Latifit një portret që ia ka bërë atij.

Për këtë gjë, Latifi është shprehur shumë mirënjohës.

“Takova sot piktorin nga Rahoveci, Defrim Jupa. Defrimi është një artist shumë i talentuar të cilin kam pasur rastin ta takoj disa herë e të vizitoj edhe një nga ekspozitat e tij. Një befasi e këndshme ishte padyshim edhe portreti im të cilin e ka realizuar z. Jupa e që e pranova nga ai, për çfarë i jam shumë mirënjohës! Rahoveci ka talente të shumta në fusha të ndryshme dhe unë si kryetar jam zotuar se do të jem pranë tyre me të gjitha mundësitë që i kemi si qeverisje, në mbështetje të krijimit dhe zhvillimit të këtyre talenteve!”, ka shkruar Latifi.

Reklama