Përkrahje e fuqishme për Latifin para 14 nëntorit

Mbështetja historike e 17 tetorit duket se ishte vetëm fillimi, ka thënë Smajl Latifi pas vizitave të shumta në disa fshatra të Rahovecit,

Ai ka theksuar se përkrahja që po e merr para 14 nëntorit po tregon për një entuziazëm të jashtëzakonshëm për fitoren e radhës.

Latifi ka falënderuar qytetarët e Drenocit, Senocit, Zatriqit, Polluzhës, Pastaselit, Kaznikut, Çifllakut, Kramovikut, Gurit të Kuq dhe Mrasorit për pritjen e mbrëmshme.

Reklama