PDK në Rahovec zgjedhë Kryesinë e re, këta janë emrat

Këshilli Drejtues i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) në degën e Rahovecit ka mbajtur mbledhje në të cilën është zgjedhur kryesia e degës pas procesit zgjedhor në këtë subjekt politik.

Në këtë mbledhje, nga komisioni qendror ka marrë pjesë Fehmi Mujota.

Kryesia e degës tani është e përbërë nga 23 anëtarë:

1. Idriz Vehapi, kryetar i degës,
2. Qazim Qeska,
3. Isuf Gashi,
4. Rasim Fazliu,
5. Sali Sallteku,
6. Muhamet Behra,
7. Sehad Kadiri,
8. Berkan Hamza,
9. Armend Kadiri,
10. Veton Mustafa,
11. Adisa Hajrullaga,
12. Elvis Durguti,
13. Agnesa Raba,
14. Beqir Hamza,
15. Afërdita Thaqi,
16. Zeqir Fetoshi,
17. Masar Hoti,
18. Fehmi Hoxha,
19. Qëndresa Gashi,
20. Refki Kryeziu,
21. Qamil Sylka,
22. Besim Sokoli, kryetar i Rinisë Demokratike dhe
23. Erlira Mullabazi, kryetare e Gruas Demokratike.

Reklama