Para të falsifikuara deponohen në një bankë në Rahovec

Një bankë në Rahovec ka pranuar 100 euro që dyshohet se janë të falsifikuara.

Puntorja në këtë bankë ka raportuar në Polici këtë rast, dhe parat e dyshuara janë konfiskuar.

Rasti është nën hetime.

Reklama