Pamje të reja nga vendi ku ndodhi aksidenti fatal

Në redaksinë e RahoPress kanë arritur video e fotografi të aksidentit fatal që ka ndodhur sot në fshatin Fortesë.

RahoPress më herët ka raportuar se në rrugën Rahovec-Xërcë ka ndodhur një askident, ku ka mbetur një i vdekur dhe një i lënduar.

Nga materialet që kanë arritur te ne, shihen dy vetura të aksidentuara rëndë, të mbetura në rrugë.

Portali ka arritur të identifikojë një veturë të llojit ”Wolswagen”, ngjyrë e kuqe, dhe një tjetër të llojit ”Mercedes”, ngjyrë e zezë.

Reklama