Pamje të bukura nga fusha e futbollit në fshatin Dejnë, investim i Komunës së Rahovecit

Faqja e fshatit Dejnë në Facebook, ka publikuar fushën e futbollit të rregulluar së fundmi nga Komuna e Rahovecit.

Pamjet duken të mrekullueshme.

Në përshkrimin e fotografive thuhet se këtij investimi i janë gëzuar më së shumti stafi, lojtarët dhe tifozët e Klubit Futbollistik Dejni.

Ata kanë falënderuar kryetarin e Komunës së Rahovecit Smajl Latifi.

“Këto janë pamjet e ditës së sotme të vendosjes së ulëseve për lojtarët dhe delegatët që do të zhvillojnë mdeshjët KF DEJNI në kuadër të garave të organizuar nga Federata e Futbollit e Kosovës.  Këtij investimi i janë gëzuar mësë shumti stafi, lojtarët dhe tifozët e Klubit Futbollistik Dejni dhe kanë shprehur mirënjohjen e tyre publike në adresë të të parit të Rahovecit z.Smajl Latifi, Kryetar dhe të gjithë atyre që jetësuan këtë projekt”, thuhet në përshkrim.

 

 

Reklama