Numërohen 99.12 % të votave: Vetëvendosje fituese me 47.90 % të votave

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka numëruar 99.12 për qind të votave të zgjedhjeve të 14 shkurtit

Lëvizja Vetëvendosje prinë e para me 47.90% të votave, e pasuar nga PDK-ja me 17,36% të votave, LDK me 13.07%, ndërsa AAK 7.38%.

11:00 – KQZ ka numëruar tashmë 98.65% të votave. Lëvizja Vetëvendosje po prin e para me 48.12% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 17.30% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.14% të votave.

Aktualisht AAK ka 7.42% të votave.

Nisma aktualisht ka 2.59% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

Reklama