Numërohen 98% e votave, ky është rezultati deri më tani

KQZ ka numëruar tashmë mbi 98% të votave. Lëvizja Vetëvendosje po prin e para me 48.17% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 17.35% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.18% të votave.

Aktualisht AAK ka 7.42% të votave.

Nisma aktualisht ka 2.59% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

Reklama