Numërohen 600 mijë vota, ky është rezultati

9:25 KQZ ka numëruar 33.45% të votave apo 600 mijë vota tashmë. Vetëvendosje po prin e para me 47.05% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 18.73% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.85% të votave.

Aktualisht AAK ka 8.8% të votave. Kujtojmë se në zgjedhjet e fundit AAK kishte dalë 11.5%.

Nisma aktualisht ka 2.73% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

Reklama