Numërohen 38 mijë vota nga diaspora, ky është rezultati

Procesi i numërimit të rezultateve të votave t ardhura me post nga diaspora po shkon drejtë finalizimit.

Aktualisht janë procesuar 38 mijë e 68 vota dhe vazhdon të prij bindshëm me vota partia e Albin Kurtit.

Nga ky numër i votave Vetëvendosje ka arritur të marrë gati 30 mijë, apo thënë saktësisht 29 mijë e 223 vota.

Ndërsa në vendin e dytë është pozicionuar PDK  me 3 mijë e 475 vota, duke lënë pas vetës partinë e Isa Mustafës, LDK-në me 3 mijë e 161 vota.

Ndërsa AAK-ja ka arritur të marrë deri më tani 976 vota.

Më poshtë lista e plotë:

 

Reklama