Nuk kalon në Kuvend projektligji për vlerat e luftës së UÇK-së

Deputetët e Kuvendit të Kosovës nuk kanë votuar për të kaluar projektligjin për vlerat e luftës së UÇK-së, njofton Klan Kosova.

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani ka thënë se me 36 vota per, asnjë kundër dhe asnjë abstenim nuk kalon ky projektligj në parim të parë.

Reklama