Njeriu që ia solli lirinë Kosovës, Presidenti Bill Clinton, sot qëndron në Prishtinë

Ish-Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Bill Clinton – miku më i madh i kosovarëve, vjen sot në Kosovë.

Cliton do të pritet nga Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi dhe Kryeministri Ramush Haradinaj.

Kjo është vizita e dytë e ish-Presidentit amerikan në Kosovë.

Sipas agjendës, Thaçi takohet me Clinton në orën 15:00 ndërkaq Haradinaj gjysmë ore më vonë.

Gjatë pritjes, Clinton do të dekorohet.

Reklama