Një stuhi e frikshme ka goditur Ulqinin, shihni pasojat – Video

Shtrëngata jashtëzakonisht e fuqishme dhe e frikshme që goditi mbrëmë Ulqinin shkaktoi edhe dëme të mëdha materiale, duke dëmtuar makinat dhe duke rrëzuar drunjtë.

Ishte një sistem shumë i fuqishëm stuhish që arriti në Ulqin dhe Shqipëri që nga Dalmacia e Kroacisë, përmes Hercegovinës dhe Malit të Zi.

Edhe Shkodra dhe pjesë tjera të Shqipërisë po ashtu o goditën nga kjo stuhi e frikshme./Meteoballkan

Pamje:

Reklama