Nisma po e humb edhe Malishevën

Kur janë numëruar 20,71% e votave, LVV është duke prirë në komunën e Malishevës. Për momentin partia e udhëhequr nga Albin Kurti ka 34,24% të votave.

NISMA qëndron prapa VV-së 29,93%.

PDK dhe LDK janë në pozitën e tretë dhe të katërt me 18.58% dhe 10.73%.

Këtu është rezultati në kohë reale i Malishevës.

Reklama