Nis zbulimi i pllakave përkujtimore në Rahovec, Latifi: Po nderojmë ata që dhanë jetën për liri

Në kuadër të Javës së Dëshmorëve në Komunën e Rahovecit, kryetari Smajl Latifi sot ka nisur zbulimin e pllakave përkujtimore në tri fshatra.

”Nderuam e përkujtuam sakrificën e atyre që dhanë jetën pë liri”, ka shkruar Latifi.

Pllakat përkujtimore sot janë zbuluar në Reti, Krushë të Madhe e Celi.

Njoftimi i plotë;

Sot kemi filluar me zbulimin e pllakave përkujtimore për nder të Javës së Dëshmorëve të Komunës së Rahovecit.

Në Reti (Eqrem Mazreku)

Krushë të Madhe (Haki Hoti Afrim Malsori dhe Ismet Gashi)

(Celinë -Zenel Kadriu dhe Shaban Syla)

Nderuam e përkujtuam sakrificën e atyre që dhanë jetën për liri, duke zbuluar pllakat që i përkujtojnë ushtarët e rënë në luftën e shenjtë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Lavdi të rënëve për liri!

 

Reklama